S O M E R T O N

Das-Studio were invited to assist their client realise their 'forever' home in a beachside suburb in western Adelaide.

After living in a large heritage home for decades, the client sought to simplify their life and downsize into something designed specifically for them that would be more manageable.

 

The briefing phase was extensive for this project as together with the client we were required to consider, and sometimes challenge, the essential elements for living to achieve the optimum built outcome.

 

The home will feature exposed trusses, masonry piers and fireplace, pitched ceilings and multiple north facing courtyards for living and entertaining.

 

The project is currently under construction and due for completion Q2 in 2020.  

Architecture + Interiors

Das-Studio

Builder

BTF Constructions

 

Year

Due for completion 2020

Visuals

Das-Studio